Veal - Fyllda kalvsnitslar med gorgonzola, balsamvinäger
09/11/01 23:30:14
Fyllda kalvsnitslar med gorgonzola, balsamvinäger
4 personer
8 tunna och fina skivor kalv
8 msk gorgonzola, cirka 150 gram
Gräslök
Basilika
Balsamvinäger
Smör
Crème fraiche
1. Lägg ut kalvskivorna och banka ut dem lite till.
2. Klicka i gorgonzolan och några blad basilika, stäng igen med gräslök och eventuellt en tandpetare, stek på medelhög värme.
3. Plocka ut köttet och vispa ur pannan med 2-3 msk balsamvinäger och 4-6 msk crème fraiche.
4. Servera med ugnsbakat potatismos.
Fyllda kalvsnitslar med gorgonzola, balsamvinäger
4 personer
8 tunna och fina skivor kalv
8 msk gorgonzola, cirka 150 gram
Gräslök
Basilika
Balsamvinäger
Smör
Crème fraiche
1. Lägg ut kalvskivorna och banka ut dem lite till.
2. Klicka i gorgonzolan och några blad basilika, stäng igen med gräslök och eventuellt en tandpetare, stek på medelhög värme.
3. Plocka ut köttet och vispa ur pannan med 2-3 msk balsamvinäger och 4-6 msk crème fraiche.
4. Servera med ugnsbakat potatismos.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home